September 27, 2012

Terima Kasih Daun Keladi... Ekspo Perkahwinan Malaysia By My Big Event

Assalammualaikum....

Hye uoollss... hari tu kan aku ada mintak tolong kat korang LIKE2 gambar aku kan... alaaa... yang entry ini.... sebenarnya aku try join...sajer2 kan.. sbb aku fikir xakan menangnyer...aku pun fikir gak, ada ker yang sudi LIKE gambar aku tu?? So, aku cubalah join n kalau ada rezeki, adalah... klu xda aku redho.... Pertandingan tu anjuran: Ekspo Perkahwinan Malaysia By My Big Event.

Pada hari utk umumkan LIKE terbanyak tu... sebenarnya, aku xtahu pon bila tarikh tutup..hehehehheh... pagi2 aku dah dpt notificion dari FB (mlm aku offline..so pagi tu aku on baru dpt notificion)... meh sini aku tunjuk....ada 2 orang menyeru namaku .... ^_^


COMEL laaa korang nieee....
TQ kak Hasliza n Nurul.... ^_^

Rupanya aku dapat tempat ke-2....weeeeeee.... Alhamdulillah...rezeki nak kahwin....


Pastu dpt invite dari pihak admin Ekspo Perkahwinan Malaysia By My Big Event.
untuk datang masa majlis penyampaian hadiah pada sabtu ini 29-9-2012 di Pikom CapSquare ICT Mall KL...  Hati nie duk debor-debor lak rasanya... sbb aku kan xbiasa... lagi2 nak terima hadiah depan orang ramai... aku berdarah gemuruh ok..wuuuuuuu.... @_@
 

Lepas tu, aku tertanya-tanya gak hadiah apa yang aku dapat... 
Cer korang tengok hadiah tempat ke-2 tu hadiah apa?? ^____^"

PRE WEDDING SHOOTING dari PEVEYHACK.COM

Hoyeeehhhhhh!!! bukan calang2 orang yg sponsor nie....
Alhamdulillah, aku sgt2 admired kat gambar2 dorang.... 
TQ so much....!!!!


Aku nak ajak korang2 yang masih mencari pakej2 untuk majlis korang nanti.... 
Jomlah kite beramai-ramai pergi ke:

di 
 Pikom CapSquare ICT Mall KL 
pada 
28 - 30 Sept.2012 
masa
( 10.00pg-10.00mlm )

Masuk adalah PERCUMA..

jumpa korang kat sana ok !! ^_^
 

2 ulasan:

Miza Yusof berkata...

tahniah arenim :)

Rina Ellisa berkata...

waaaaaaaaa... tahniah2.. rezki nak kawen ni :)