September 12, 2012

B2B - Pening Mencari Warna Tema...

 Assalammualaikum.....

 Hye uuoollss.... jap2..i nak malu tersipu2 jap... ^_^"....
Alhamdulillah..bila fasa pertama telah berjalan dengan lancar, Insyallah..semoga dipermudahkan semuanya untuk ke fasa ke-2...

Seperti B2B yg lain, mestilah ada rasa excited, happy, takot2, gementar... errkkkk!! mcm2 rasalah ada kan... bagi aku, perasaan itu sesuatu yg indah, xboleh nak dikatakan... xboleh nak diluahkan.. sbbnyer kau akan rasa mcm2 dlm diri kau... kau xboleh nak explain kat orang yg kau rasa camnie n camtu... haaaa...mcm tu la lebih kurang.... 

So, lepas selesai majlis tunang hari tu, aku n En.tunang dah start la usha2 butik pengantin... tapi sebelum tu, kami dah pening dah warna tema kami... aku nie pulak jenis pantang nampak sweet2... nanti jumpa mcm tu, aku nak warna tu.. jumpa mcm nie aku nak warna cam nie... lama-lama En. Tunang pon malas nk layan, dia iakan jer...huhuhuhu.... Tapi kalau korang tanya pasangan korangkan (yg B2B jugaklah) mesti pening nak cari warna tema.. betul x?? lelaki senang lah, asal boleh jer...janji pakej tu murah dan berpatutan..hehehehehhe....

So, bagi belah aku.... tema2 yg maybe la kan....
(korang rasa aku pilih warna mana?? )

 Pink, Merah & Purple

 Turqoise & Green

Turqoise & pink


Turqoise & Purple
**i like this colour.... ^_^


Sebelah En.tunang plak, dia nak warna yg sgt2 terang..cthnye ORANGE......
dan aku plak memang xbape gemar warna tu...so, aku cdgkanlah warna-warna nie....

 Red & Pink

Royal Blue

**korang rasa En. Tunang pilih warna ape yek??? ^_^"

 

3 ulasan:

Diana AR berkata...

utk Anim..purple turqoise
utk en tunang royal blue tu
akak boleh bayangkan hehe
nanti jgn lupa jemput ye ..

Arenim Mohamed Thani berkata...

sis diana: tq so much...insyallah...nanti kite jemput.. ^_^

aniqbukhary berkata...

"lelaki senang lah, asal boleh jer...janji pakej tu murah dan berpatutan"

Ada betulnya statement 2.. hehe