Januari 26, 2011

Universal Studio (Part 3)

Sambungan dari Part 2......
Sci Fi City ala2 pasal robot....pastu ade Roller Coaster paling panjang kat cini..masa aku pegi nie xbuka lagi..masih dalm percubaan...tapi mase opening US, ade open utk pengunjung....pastu dier tutup balik....So, aku bergambar jelah... aku just naik yang ala2 duk dalam cawan pastu berpusing..tapi bukan cawan la....heheheheh....



HOLLYWOOD CITY
Sampai gak kat Hollywood City nie....
kat sinie la mcm2 karakter kartun,pelakon n mcm2 la dijumpai disini....bangunan2 yg klasik pun ada.....korang layan la gambar2 nie...dah xtahu nak taip ape.....








nie kat WATERWORLD
Kite boleh tengok mereka berlakon secara live....
gempak habis....sape2 duk depan habis basah kene air...mereka memang sengaja basahkan penonton.....


Tunggu kakak aku membeli belah....

Jumpe gak ngn KUNG FU PANDA.....

Yang aku bergambar ngn poster DRACULA tu...
tgh Q nak masuk LIGHT's CAMERA ACTION...
pengalaman yg best bile dapat masuk dalam... memang nampak real...aku ade rakam video,tapi kualiti hp BB agak mendukacitakan.... yg pakai BB mesti tahu kan....
huhuhuhuhu......

Eh2....dah habis ker???? 
kenapa cam sikit jer nie?? cam xcomplete lak cerite aku nie... 
sepatutnya ade cerite pasal mlm hari nie....
eerrmmmmm.... 
korang nak tahu lagi ker cerite selanjutnya????
aku takot korang bosan jer...huhuhuhuhuhu.....
ada Part 4...last sekali.. tunggu yekkk....

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hi..betul ke org ckp karekter kartun2 tu akan keluar time2 tertentu jer...

@renim berkata...

a'ah...karekter kartun tu ada time bila kuar...^_^

Maz berkata...

die ade bg mase tak karakter tu kuar kul bpe?