September 10, 2012

Gaji dari NUFFNANG.....

 Assalammualaikum.....

Hye uuoollssss.... agaknya aku orang paling lambat dpt gaji dri NUFFNANG nie..huhuhuhu...yelah, blog i kan xfofular mcm blog MARIAELENA, IRINENADIAMARCELLO, FATINLIYANA, dan yg lain2 yg sememangnyer dah popular...

Tapi aku nak jugak share ngn korang... selama 3 setengah tahun aku berkecimpung dlm dunia menaip di laman blog nie, baru nielah aku dpt gaji dri NUFFNANG.. itu pon sakit nak tunggu sampai RM50.00... sbb bila dah ckup RM50.00 baru boleh cashout... tapi aku xnak cashout dlula... biar simpan.. nak tutup mata jer...buat2 xnampak...TQ NUFFNANG... orang kata rezeki nak KAHWIN...(walaupun sikit, syukur alhamdulillah.... ^_^) 



 

2 ulasan:

Lang Radzlan berkata...

Boleh lah share kan..tip2 nak dptkan gaji..hehhe :)

saharinasaharudin berkata...

wahhh,dpt BE..rin dah xdpt BE ;(