Februari 09, 2011

WOW!!! Terpegun jap..... (Part 1)

Assalammualaikum....
jap eh....

Wow!!! Wow!!! Wow!!!

heheheheehehhe.....kenapa aku cam nie?? sbb aku terlalu excited tengok deco-deco yg sememangnyer menarik mate aku ni utk melihat deco-deco yg comel,sweet,cantik dan indah... aku dah berangan-angan nanti ade rumah sendiri aku nak buat mcm nie... semuanyer warna pink....huhuhuhuhu...agak2 korang laki aku pun setuju x untuk memilih kaler pink nie....???? ooohh....bf sye nie xminat pink,camner aku nak deco rumah kaler pink??? (maksudnyer nanti dah kawen la....)harap2 boleh bertolak ansur ye syg.....hehehehhehe.... 

Dulu niat dihati nak jadi Interior Design...tapi hajat xkesampaian sbb bab lukis2 nie aku lemah la...tangan xbedung..tu la pasal...so, terpakse la lupekan cita2 aku tu...disbbkan lukis pun xpndai, aku pun maen google je la gambar2 deco rumah nie....so, Gambar2 nie semua atas ihsan Google yek....aku pinjam je sbb nak tempek kat blog nie... nie antara deco2 yg aku suke la...kalau korang pilih yang mane??? aku nie rambang mata  dah sekarang... tapi aku suke bende yang simple dan xterlalu semak(banyak sgt brg)....aku suke bile tetamu dtg,masuk je ruang tamu,dorang akan terpegun dan cakap WOW!!!!! pastu nak berborak n berlepak king pun rasa aman,sejuk jer.... jom kite tgk Ruang Tamu mana yg jadi pilihan hati nie..... dan ade ruang makan, ruang kerja n bilik mandi yg menjadi pilihan hati aku....

Ruang Tamu 1
Kaler xdelah pink sgt... lebih kepada peach...sejuk mate memandang gak nie...cume mcm nampak byk perabot lak...

Ruang Tamu 2
aku suke kerusi ngn bantal2 kecil tu....comel sgt la....

Ruang Tamu 3
yg nie aku suke kaler dindingnyer....sweettt sesgt.... pastu dgn LCD yg besar gabak tu....
fuhhh...!!! puas hati beb!!!

Ruang Tamu 4
yg nie aku xtahu ape yg menarik...tapi aku suke kombinasi warna-warna yg dorang pakai...
kerusi leather tu pun leh tahan gak....

Ruang Tamu 5
yg nie paling ok...simple dan xsemak... kaler pun sweetttt.....
Aku pilih yg nie.....
(~_*)

 Ruang Makan
Wah,aku dpt bayangkan betapa romantiknye klu makan candle light dinner ngn husband tercinta....
Ohh...sweettnnyeerrrr....

 Bilik Study/Kerja
hikhikhik....konon2 utk anak la kan..tapi sebelum dpt anak ape salahnya aku buat bilik kerja aku kan...
tol x kawan-kawan....????

Bilik Mandi
Mandi lama-lama pun xpe....kan..kan..kan.... tapi tab mandi tu aku nak tukar yg besar sikitla....
tu comel sgt la....tandasnyer lagi la comel....korang nampak x tandas tu???? 

How sweetnyer dpt rumah mcm nie kan???? mesti korang xnak kuar rumah....
Sayang...nanti kite buat rumah mcm nie k....
Wink..!!! Wink...!!

*korang nak tgk bilik tidur pulak x???
tunggu next enrty....

2 ulasan:

Zura berkata...

suke ruang tamu ke 3 ngan 4...simple...

@renim berkata...

zura: cuweetttkan??? =)