November 25, 2011

Kemalangan Paling Mahal kat Dunia nie....

Korang pernah tengok kemalangan paling mahal?? xpernahkan?? meh sini aku nak tunjuk kat korang...

MONTE CARLO - Ia mungkin boleh dianggap sebagai kemalangan termahal pada masa ini.  Seorang pemandu wanita yang memandu kereta Bentley Azure didakwa terlibat dalam satu kemalangan melibatkan lima kereta mewah, Mercedes S Class, Ferrari F430, Porshe 911 dan Aston Martin Rapide. 
Kejadian berlaku di Place du Casino menyebabkan kesesakan lalu lintas di kawasan berkenaan kerana orang ramai seakan teruja merakamkan detik nahas paling mahal dan memalukan terbabit.


Ok, sangat mahal kot kereta-kereta yang kemalangan nie...confirm2 la nak baiki balik pun sangat mahal...




Kos untuk membaiki kerosakan kelima-lima kereta terbabit dianggarkan berjumlah 700,000 pound (RM3.4 juta).


 

1 ulasan:

nurul nadia nasir berkata...

perghh semua kereta mahal !haha